Te poți descurca singur cu tot ceea ce presupune o tranzacție?

Mulți dintre noi au o mentalitate de tip „eu știu mai bine”, inclusiv în imobiliare. Chiar și cei care nu au mai încheiat vreodată o tranzacție pot porni la drum cu acest mod de gândire, excluzând din start ideea de a apela la ajutorul unui consultant – agent imobiliar, broker de credite,etc. Adevărul este însă că ajutorul unor specialiști – în imobiliare și alte domenii conexe – se poate dovedi de-a dreptul salutar atât în luarea celei mai bune decizii de achiziție, cât și în parcurgerea fără probleme a etapelor unei tranzacții.

Din dorința de a încheia o tranzacție la un preț cât mai mic, unii cumpărători pot opta pentru locuințe aflate într-o stare foarte proastă, ce ar avea nevoie de lucrări complete de renovare și amenajare. Această soluție nu-ți garantează însă că vei putea face economii masive. Astfel, te poți trezi în situația ca toate lucrările de care are nevoie proprietatea să „absoarbă” mare parte din banii pe care ai reușit să-i economisești inițial – fără a lua în calcul, desigur, timpul și efortul implicate de o asemenea „operațiune”. De aceea, vă îndemnăm să nu neglijați consultarea și implicarea profesioniștilor din domeniul imobiliar, în aprecierea imobilului și oferirea a celor mai optime variante.

Immobiliare.md vă susține în toate aspectele legate de alegerea imobilului, negocierea și vânzarea sau cumpărarea unei locuințe.