PREȚ de la dezvoltator prin intermediul companiei imobiliare!

Clienții deseori consideră că procurarea unui imobil direct de la dezvoltator este mai convenabil din punct de vedere financiar, dar  lucrurile nu stau tocmai astfel. Evident, oamenii mereu au tendința de a economisi, și acest lucru este normal, însă ei nu știu ce beneficii pot avea, iar noi știm. 

Deoarece, noi ne ocupăm în fiecare zi obiectiv de  prezentarea a noi propuneri, studierea noilor clădiri și noilor proiecte, iar clienții noștri primesc cele mai bune oferte cu prețul de la dezvoltator, însă fără a plăti nimic în plus, deoarece compania Immobiliare.md vă oferă toată consultanța și ajutorul gratuit. 

Printre clienții companiei noastre sunt multe persoane care investesc în imobile, și nu sunt doar localnicii Chișinăului, ci și persoane din întreaga țară, precum și persoane din străinătate care doresc sa investească banii în imobil, cu perspectiva de a vinde sau a închiria bunul imobil pe viitor. Oamenii doresc sa găsească un dezvoltator de încredere și în acest caz apelează la noi, deoarece știm companiile de top în construcții, avem acces la proiectele care nu sunt  înca prezentate publicului larg și sunt o alternativă excelentă pentru invesții. 

Agenții companiei vă prezintă nu doar un complex locativ ci vă oferă o gamă largă de oferte, ce diferă de la prețul lor până  la poziționarea imobilului.

Pentru a vă asigura că investiția voastră imobiliară are toate șansele să fie una de succes, este recomandabil să țineți cont de aspectele pe care vi le prezintă agentul imobiliar:

1. Potențialul de dezvoltare a zonei. Alegeți o zonă care are potențial de dezvoltare, prin proiectele de infrastructură sau poziție.

2. Facilitățile complexului. Alegeți o proprietate care are în proximitate cât mai multe facilități (supermarket, bancă, coafor, farmacie), aceasta va fi mult mai ușor de închiriat.

3. Prețul. Există promoții oferite de dezvoltatori în diverse perioade din an!

4. Stadiul proiectului. Este recomandabil să contractați o proprietate aflată în construcție – prețul de achiziție va fi mult mai mic decât dacă imobilul este finalizat.

Este greu de găsit o asemenea oportunitate?

Apelând la compania Immobiliare.md, aveți siguranța în alegerea făcută, precum că și toate aspectele importante vă vor fi prezentate de către managerii noștri imobiliari!