Despre noi

Cine suntem și misiunea noastră

Bucuria de a vă simți acasă oriunde în Moldova

Bine ați venit pe Immobiliare.md, o companie imobiliară independentă specializată în piața imobiliară din Moldova de peste 5 ani. Suntem mândri să fim liderii din Chișinău, datorită receptivității și inovației tehnologice constante. De la începuturile noastre, ne-am dedicat să oferim servicii de calitate superioară clienților noștri, și am creat un portofoliu extins de proprietăți în întreaga Moldova.

 

Immobiliare.md se concentrează pe nevoile clienților, punând mereu accentul pe satisfacția lor, fie că sunt cumpărători sau vânzători. Cu o echipă de agenți imobiliari experimentați, vă vom ghida prin toate etapele tranzacției dumneavoastră imobiliare și vă vom oferi cele mai bune opțiuni în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

 

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de lux sau a unei locuințe confortabile pentru familie, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți proprietatea perfectă. Cu o gamă largă de proprietăți disponibile în toate zonele din Moldova, suntem siguri că vom avea ceva potrivit pentru dumneavoastră.

 

La Immobiliare.md, suntem mereu în căutarea de inovații pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a oferi clienților noștri experiențe unice și personalizate. Vă invităm să explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și proprietățile disponibile. Pentru a discuta mai multe despre cum vă putem ajuta în căutarea dumneavoastră imobiliară, nu ezitați să ne contactați.

Echipa noastră

Alăturați-vă echipei noastre

Suntem mereu în căutare de persoane talentate și
oameni care sunt dornici să facă o treabă bună.